Marloes bewegen homepage
Marloes kindercoaching

Kalle - 11 jaar

Ik weet dat wiebelen oké is.Boksen vind ik echt heel tof!

Stijn - 9 jaar

Ik vind het altijd heel gezellig tijdens de coaching en de Club ik ben OK! Ik heb niet meer het gevoel dat ik anders ben.

Lisa - 8 jaar

”Door Rotsvast te staan kon ik aangeven wat ik niet wilde.”

Moeder van Sophia

Marloes is een waar cadeautje, niet alleen voor mijn dochter Sophia,  maar ook voor mij! Marloes heeft Sophia voor, tijdens en na de scheiding begeleid. Sophia heeft geleerd dat ze mag ZIJN wie ze is. Dat ze mag voelen wat ze voelt en dat het allemaal oké is. Daarbij heeft Marloes mij laten inzien dat door te communiceren met Sophia en naar mijn onderbuikgevoel te luisteren ik wél een goede moeder ben en wel aan de behoeftes van mijn kinderen kan voldoen. Twee duimen omhoog en dank je wel! <3

Laurens van der Ende

Deze manier van coaching is heel goed voor de ontwikkeling van je kind 

Rihana

Door Marloes is er een last van onze schouders gevallen, we zijn weer BLIJ met onze zoon! Hij – maar ook wij – zitten weer op de juiste weg. De steun die Marloes mij bood gaf rust.  

Moeder van Esmee

”Deze training zou goed zijn voor ieder kind.”

 

Esmee 7 jaar

”De toverstaf heeft mij geholpen minder vragen te stellen in de klas.”

Lars 10 jaar

”Ik heb geleerd dat ik niet overal boos op hoef te worden.”

Isis 11 jaar

”Ik weet nu dat ik in mezelf mag geloven!”

 

Joost 11 jaar

”Ik vond het fijn te merken dat ik niet de enige ben die dingen
moeilijk vind.”

Moeder van Lars

”Hij heeft de training als positief ervaren en ik ook.”

Moeder van Joost

”Hij kwam iedere keer graag naar de training.”

Lorraine 7 jaar

”Ik vond het erg fijn om mijn tekening steeds te laten zien en te vertellen wat ik precies voelde en dacht.”

Moeder van Lorraine

”De Rotstvaste houding heb ik zelf ook diverse malen gebruikt als ik iets moest doen waar ik me iets wat druk over maakte.’

Sem 11 jaar

”Ik heb geleerd Rotstvast te staan.

Moeder van Sem

”Deze training is ook een goede voorbereiding voor het voortgezet onderwijs.”

Luuk 10 jaar

”Ik heb geleerd dat ik voor mezelf mag opkomen.”

 

Kinderen met concentratieproblemen, overprikkeling, met energie voor 10, leerproblemen, woedeuitbarsting, boosheid, (faal)angst, onzekerheid, eczeem, slaapproblemen, heimwee, zindelijkheidsproblemen, wiebelgedrag en introverte kinderen, melden zich bij mij aan. 

Diensten

Ik ben Marloes, ik woon samen in De Lier en ik heb een tweeling van 8 (twee jongens). Ik heb de studie HBO Pedagogiek afgerond en ben jaren gezinsbegeleider geweest.

Ervaar jij veel onrust binnen je gezin, bij je kind of bij jezelf ? Weet je niet hoe je de balans en de juiste rust in huis kan krijgen? Of voel je dat je kind een barrière moet doorbreken om beter te kunnen stromen en tot zijn of haar recht te komen? Dit is mijn vakgebied en ik kan jullie helpen.

Ik ben gedragsspecialist in kind- en gezin, hoog gevoeligheid en jongensenergie. Ik geef graag persoonlijke aandacht aan jou. Verder ben ik opgeleid tot Bachelor pedagoog, SEO Kindercoach en gecertificeerd Prikkelstorm coach. Tijdens mijn trainingen en sessies met jou, je kind of je gezin ga ik volgens die methoden aan het werk. D.m.v. GRONDHOUDINGEN EN BEWEGEN kom ik snel tot de kern. We beginnen altijd met een intakegesprek en daarna bespreken we wat ik voor jou, je kind of gezin kan betekenen.

Wil je weten wat ik voor jouw en je kind kan betekenen, bekijk het in mijn diensten en de blokken hiernaast.

Jongensenergie kindercoach pedagoog leren is zijn

Kind

 

 

Kom kennismaken met het succes van Prikkelstorm!! Speciaal ontwikkelt door Drs. K.W. Janssen en gericht op kinderen die lastig gedrag hebben, woede uitbarstingen, druk zijn of onrust ervaren in hun lijf. Of de label hebben van Hoog Gevoeligheid, ADD, ADHD of Licht- Autisme.

Marloes Kinder Coach pedagoog

Dit is Marloes

Marloes gelooft in een GOEDE BASIS waardoor iedereen 100% Zichzelf kan zijn!

Ik ben specialist in kind- en gezinhoog gevoeligheid en jongensenergie. Ik geef graag persoonlijke aandacht aan jou, dus de behandelingen worden niet vergoed. Ik vraag daarom een uurtarief dat je met vergoedingen ook minimaal betaald bij de therapeuten waar je vergoedingen voor krijgt.

Als Pedagoog maak ik een mix van de Systemisch werk en Bewegingspedagogiek. Om kleine en grote problemen op te lossen. Vaak is er in de BASIS iets nog niet volledig ontwikkelt en ga ik daar mee aan de slag. Alles begint met een GOEDE BASIS. Er is geen goed en fout. Mijn praktijk is in De Lier/ Naaldwijk (Het Westland). Tegenover de Wollebrand. Is makkelijk te bereiken en er is veel parkeergelegenheid.

MAX DE PINGUIN

Max de Pinguin heeft korte benen en staat niet stevig op zijn benen. Hij waggelt onhandig heen en weer… Daarom besluit hij te glijden wat hem veel sneller op zijn plek van bestemming brengt. Max heeft korte benen, maar lost dit slim op. 

Zo glijdt hij van de ene ijsschots naar de andere ijsschots en springt hij in zijn eigen tempo naar zijn doel. Dat doet hij ook met het beklimmen van een ijsberg. Max beklimt de berg op zijn eigen tempo. Ondanks dat zijn vriendjes sneller zijn voelt hij zich geweldig.

Ieder kind leert en ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. Dat betekent dat ieder kind gemiddeld genomen op 1 of 2 vlakken minder snel is. Bij kinderen maken de hersenen steeds nieuwe weggetjes in het hoofd. Zo maken de hersenen voor alles een aparte weg. Een weg voor de taal, rekenen, lezen, tekenen, enz. 

De hersenen hebben op een bepaalde leeftijd een weg afgemaakt, zodat er een vermogen is om bijvoorbeeld te leren schrijven. Daarom bieden ze op school dit vak bewust pas aan in groep 3 en niet in groep 2.

Het gaat er om dat we de juiste vaardigheden van kinderen verwachten op de juiste momenten in hun leven. Ik hoop ouders hierbij te helpen voor meer kennis en begrip. 

Marloes

Tips van Marloes

Blijf op de hoogte van alle tips rondom pedagogiek en kindercoaching!

"Challenge'' 30 dagen tekenen

Het complimentenspel

Ontspanningsoefening