MAMACOACHING
Ik ben ik, jij bent jij, belangrijk zijn wij allebei

Mamacoaching

Een van de nieuwe diensten bij Marloes Kindercoaching is mamacoaching. Ik wil momenten creëren waarin ouders kunnen praten over de opvoeding van hun kind of kinderen. Ik heb Pedagogiek gestudeerd om kinderen op te voeden en ik help ouders en/of verzorgers hier graag bij. Praten over de opvoeding is iets wat je niet snel doet en al helemaal niet als het niet goed gaat. Daarom wil ik d.m.v. thema-ochtenden mama’s bij elkaar brengen, waarbij gezelligheid en kennis samengaan. De eerste ochtend gaat over “Rustmomenten voor jou en je kind”. De tweede ochtend is het thema: “Hoe communiceer ik met mijn kind?”

Ik gebruik veel tools tijdens mijn training en tijdens mijn coaching. Veel van deze tools zijn thuis praktisch en makkelijk toe te passen in je gezin, waardoor er meer balans en rust ontstaat. Ik deel graag mijn kennis met jullie tijdens deze ochtenden.  

Data: Woensdagochtend 17 november of vrijdagochtend 17 december van 9.30-10.30 uur op de Emmastraat 23 in De Lier! 

De kosten: €7,50 per keer. Meld je aan door een mail te sturen naar: info@marloeskindercoaching.nl. Vermeld alleen je naam en je telefoonnummer. 

Wil je liever 1-op-1 coaching? Klik dan hier voor meer informatie hierover.