MAMACOACHING
Ik ben ik, jij bent jij, belangrijk zijn wij allebei

Mamacoaching

Een van de nieuwe diensten bij Marloes Kindercoaching is MAMA-coaching. Ik wil momenten creëren waarin ouders kunnen praten over de opvoeding van hun kind of kinderen. Ik heb Pedagogiek gestudeerd om kinderen op te voeden en ik help ouders en/of verzorgers hier graag bij. Praten over de opvoeding is iets wat je niet snel doet en al helemaal niet als het niet goed gaat. Daarom wil ik d.m.v. thema-ochtenden mama’s bij elkaar brengen, waarbij gezelligheid en kennis samengaan. Ik gebruik thema’s als “rustmomenten voor jou en je kind” en “hoe communiceer ik met mijn kind?”

Wat krijg je? Veel praktische tools, ik houd van de eenvoud en de kleine dingen in het leven die dagelijks al om ons heen hangen. Veel van deze tools zijn thuis praktisch en makkelijk toe te passen in je gezin, waardoor er meer balans en rust ontstaat. Jij bent welkom! Laat je verrassen! Ik nodig je uit anders te kijken naar dingen.   

 

De kosten: €15,00 per keer. Meld je aan door een mail te sturen naar: info@marloeskindercoaching.nl. Vermeld alleen je naam en je telefoonnummer. Nieuwe data worden binnenkort toegevoegd. 

Goed om te weten: de bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen.