Prikkelstorm
Ik ben ik, jij bent jij, belangrijk zijn wij allebei

Prikkelstorm

Lijkt jouw kind soms net een SPONS? Lijkt het alsof jouw kind veel ziet, hoort of voelt? Is jouw kind thuis relaxed, maar wordt hij met anderen om hem heen veel drukker. Staat jouw kind de hele dag AAN of UIT? Stormt het van binnen bij jouw kind of stormt het van buiten? Heeft jouw kind een sterke wil, druk gedrag, lastig gedrag, is hij een pleaser, onbereikbaar, heeft hij ADD, ADHD, Hoog Gevoelig of Licht-Autisme? Dan past deze methode goed bij jouw kind. In 3 sessies leert jouw kind en de ouders, wat er bij hem/ haar gebeurt en leert hij hiermee om te gaan.  

Het is kort en geeft snel resultaat.

Ouders geven dat steeds terug aan mij. “Er is nu veel meer begrip en rust in huis”. Roos kan zelf haar prikkels kwijtraken en weet hoe ze kan ontspannen. Ze kan het zelf, zonder mama nodig te hebben”.  

Deze methode is speciaal ontwikkelt voor deze kinderen. Deze methode is ontwikkeld door: Dokter Karin Janssen.  

Veel kinderen komen in het ziekenhuis met klachten als; eczeem, slaapproblemen, langdurig ziek, zindelijkheidsproblemen, etc. Veel van deze klachten hoeven niet met medicatie te bestreden te worden. Vaak is het overprikkeling. Hun zenuwstelstel is namelijk vol en zit vol spanning.  Er kan niks meer bij.

Hoe gaat dat in zijn werk? Door een leuk kaartenspel speel ik een spel met jouw kind. De KRACHT ligt hem in het feit dat jouw kind hierdoor ZELF begrijpt en inzicht krijgt hoe dat bij hem werkt met prikkels. Hij weet ook welk type hij is. Harmonie- kind, Sterke-wil-kind of High-Sensitive.

Deze methode kan 1 op 1 ingezet worden, maar ook als ouder- en kind begeleiding. Of alleen als ouder.

We zoeken een manier die het beste bij jouw kind past.

Club ik ben ok

Reacties van kinderen uit mijn praktijk op het boek:

“Mam, het lijkt wel of dit boek over mij gaat!”

“Ik herken zoveel”

“Het is zo begrijpelijk, het geeft mij rust”

Pakketprijs: 3 sessies incl. Kinderboek: Prikkelstorm (speciaal voor kinderen geschreven)

€ 232,50