Jezelf zijn
Ik ben ik, jij bent jij, belangrijk zijn wij allebei

Jezelf zijn

Als een kind iets heeft waar hij al langer mee loopt of een langere periode mee worstelt, dan zijn deze 1 op 1 sessies inzetten. Ik geef ieder kind een GOEDE BASIS mee, waardoor ze weer stevig met beide benen op de grond staan. Max de Pinguin helpt hen hierbij en kan niet alles en heeft nog niet alles. Ondanks dat iedereen al op de top van de berg is en hij nog niet, voelt hij zich GEWELDIG! Deze manier van werken maakt kinderen WEERBAARDER. Vaak zijn we als mens geneigd te zien wat er niet goed gaat. Soms zijn jouw kinderen een half uur heerlijk aan het spelen en maken ze op het eind ruzie

 

Inhoud cursus:

Leeftijd 6- 12 jaar
Ouder-kind begeleiding is van 3 tot 12 jaar.
Kosten: € 70,-

Meld je hieronder aan voor 1 op 1 coaching. Heb je meer behoefte aan een groepstraining? Klik dan hier. 

Je denkt dan: mijn kinderen maken weer ruzie. Het kan ook nooit leuk eindigen. Door SPELbegeleiding, ADEMspelletjes en NATUURcoaching ga ik samen met jouw kind datgene aandacht geven wat hij WEL kan en wil. Dat doe ik d.m.v. het vergroten van zijn zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfrespect.
Grondhoudingen vanuit de bewegingspedagogiek zoals; stevig staan pas ik altijd toe in mijn werk. 1 Beweging zegt meer dan 1000 woorden (Jongensinhunkracht).                                                                                                                                                                               

jezelf zijn