DIENSTEN
Ik ben ik, jij bent jij, belangrijk zijn wij allebei

kindercoach ouders opvoeden kind intake koffie thee

Kind

Voor kinderen heb ik vele manieren om ze te helpen, coachen en begeleiden. Dit kan m.b.v. 1 op 1 coaching  of d.m.v. groepstrainingen.

Bij 1 op 1 training ga ik echt met je kind het ‘probleem ‘ aanpakken en zie je grote resultaten . Van tevoren spreken we af hoeveel sessies wat het doel is van de sessies. Daarbij zal ik dan de juiste aanpak kiezen.

Bij Groepstraining voor kinderen leer ik je kind in groepen van niet groter dan 6 kinderen om voor zichzelf op te komen en de basisprincipes van zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfwaardering. Dit is mogelijk in de training  Club ik ben OK – gericht op zelfvertrouwen en zelfwaardering en / of  de training 100%Jezelf zijn. 

Het verschil tussen deze 2 trainingen is dat je de training 100% JEZELF ZIJN inzet als je echt gedragsverandering wilt zien of nodig is. Van origine is dit een weerbaarheidstraining en ik heb deze verder door ontwikkelt.

De Club ik ben OKE is 1 x in de maand en zijn workshops waarin je kennis maakt met mindset, positieve gedachten, leuke bewegingen om meer rust in je lijf te ervaren en herhalen we veel fijne oefeningen uit de Training 100% JEZELF ZIJN en de 1 op 1 sessies. Het is de kracht van het herhalen. Veel kinderen willen vaak meer en vaker komen en verlangen naar deze fijne momenten voor jezelf. Jouw kind hoeft even helemaal niet te presteren. Hij leert juist zichzelf beter kennen! Meer rust start bij meer zelfkennis.    

Ouders & opvoeden

Stormt het soms in jouw gezin? Stormt het van binnen of van buiten?

Begrijp je jouw kind niet altijd heel goed? Vraag je je af of het wel goed doet? Zie je door de bomen het bos niet meer? Gezinnen met kleine en grote problemen melden zich bij mij aan.

Bij het begeleiden van kinderen merk ik dat veel ouders ook graag begeleiding willen over de manier dat ze hun kind kunnen opvoeden en omgaan met bepaalde ‘grillen’ van het kind. Ik heb verschillende methodes hiervoor ontwikkelt. Het fijne is dat je als ouder dan ook thuis verandering teweeg kan brengen en verandering bij je kind zal zien, want de manier dat we als ouder communiceren en dingen aanpakken kan op vele manieren. En elk kind heeft z’n eigen aanpak en ook elk gezin zijn eigen manier.

kindercoach

Extra’s 

EXTRA

  Voor rustig slapen en rust in je hoofd werk ik met natuurlijke oliën van Young Living. Ik maak liefdespotjes, adhd-rollers, betere concentratie- rollers, anti-stress rollers voor b.v. een toets of drukke weken. De olie zorgt voor ontspanning in het zenuwstelstel en werkt al binnen 1 minuut. 

  Deze zijn via mij te koop.

  Hieronder een overzicht.

  5 ml € 5,-
  10 ml € 7,50
  Diffuser Uil (past heel goed bij Poehoe- de Uil van Prikkelstorm) € 80,- 
  Er zijn meerdere oliën en diffusers te verkrijgen. 
  Scholen en diensten kindercoach marloes

  Scholen en bedrijven

  Er zijn meerdere mogelijkheden om mij in te zetten binnen uw school of bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan workshops, presentaties, weerbaarheidstrainingen en gastlessen Jongensenergie, Prikkelstorm en SOVA- Jezelf ZIJN op school.

  Ook tijdens de crea-middag of Leertour in de vorm van Gelukslessen of Natuurlessen.

  Wil je ook het succes van de Club ik ben OKE bij jou op school?

  Dan kan dat op een vaste ochtend in de week. .

  Klik hier als je interesse hebt en geef aan waarom je dit op jouw school ook wilt inzetten?