Opvoeden
Ik ben ik, jij bent jij, belangrijk zijn wij allebei

Opvoeden

Stormt het soms in jouw gezin? Stormt het van binnen of van buiten?

Begrijp je jouw kind niet altijd heel goed? Vraag je je af of het wel goed doet? Zie je door de bomen het bos niet meer? Gezinnen met kleine en grote problemen melden zich bij mij aan.

Vanuit de psychologie en de orthopedagogiek bekijk ik het gezin als systeem. Als gezinsbegeleider ben ik 10 jaar werkzaam geweest in allerlei gezinnen. Ik was werkzaam in de Randstad en daardoor zag ik dat de begeleiding eenvoudiger en sneller kan.    

De Methode Prikkelstorm van drs. K. Janssen, is speciaal ontwikkelt voor gezinnen die (hoog)gevoelige kinderen in huis hebben. Zie meer info bij 1 op 1. Vanuit de orthopedagogiek pas ik deze kennis en deze methode toe. Het is een luchtige en nuchter manier waarmee je anders leert kijken naar het gedrag van jouw kind. Ik merk dat veel Westlanders en vele andere ouders dit een prettige manier vinden waarop er gekeken wordt naar het gezin.

 

Praktische informatie:

Voor ouder en kind
1 sessie van een uur € 70,-

Wil je een luisterend oor, deskundig advies of gewoon even sparren… dat kan! Want opvoeden is gewoon soms een hele klus. Veel ouders voelen het als falen als ze hulp vragen bij de opvoeding. Ze denken vaak het komt wel goed, het zal wel weer een fase zijn… en vervolgens kom je er achter dat je 4 weken verder bent en nog met hetzelfde probleem zit. Of het is probleem is gorter geworden. En zo hobbel je maar door… ZORG GOED VOOR JEZLEF en stel jouw vraag aan mij. Voel je welkom! Ik geef niet allemaal tips… ik wil jouw verhaal horen! Ieder mens heeft zijn unieke verhaal. Meld je aan via de onderstaande link en ik neem contact met je op!

Veel ‘kleine’ problemen kun je snel oplossen door kort je hart te luchten en/of deskundig advies in te winnen. Dit kan heel gemakkelijk d.m.v. een persoonlijk gesprek, telefonisch gesprek of een video-call.   

                                                                                                                                                                         

Opvoeden