Weerbaarheidstraining 
Ik ben ik, jij bent jij, belangrijk zijn wij allebei

Ik ben ik, jij bent jij, belangrijk zijn we allebei

Wil je jouw kind van binnenuit sterk laten voelen? Zonder trucjes, gewoon laten voelen dat het al in jou zit. Wil je jouw kind leren om in een wereld vol afleiding in zijn KRACHT te blijven staan? 

Gun je hem meer zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfwaardering? Ik ga je kind niet vertellen hoe hij dit kan doen, maar ik laat hem dit zelf voelen! Dit doe ik door lichaamsbewuste oefeningen, leuke spelvormen en veel creativiteit en humor! 

Ik leer ieder kind zichzelf te ZIJN! En ik geef ieder kind een goede basis mee. Zelfkennis, zelfwaardering en zelfvertrouwen, dat is echt heel waardevol voor de rest van zijn of haar leven. 

Dit is voor kinderen die onzeker zijn of juist druk zijn, (hoog)gevoelig, overprikkeld, woedeuitbarstingen hebben, (faal)angstig zijn, een sterke wil hebben, veel harmonie willen, een vol hoofd ervaren, onrustige benen, zich terugtrekken, enz. 

Groepsgrootte: 4-8 kinderen.  
9 Bijeenkomsten van 1,5 uur
Prijs: € 375,-
Locatie: ’t Juttertje in een knus Atelier geheel in strandsferen ingericht.

Adres: Maasdijk/ Vlugtenburgh

Wil je dit ook voor jouw kind, geef hem dan direct op via info@marloeskindercoaching.nl 

De training vind plaats onder schooltijd. En kan ook bij jouw kind op school plaats vinden. Dit gebeurd altijd in overleg met school en ouders. 

training