DIENSTEN
Ik ben ik, jij bent jij, belangrijk zijn wij allebei

1-op-1 coaching
Jezelf zijn 

Als een kind iets heeft waar hij al langer mee loopt of een langere periode mee worstelt, dan zijn deze 1 op 1 sessies inzetten. Dit kan ook na een Prikkelstorm- sessie. Heb jij een kind die gelijk alles in 1 keer moet kunnen van zichzelf, die stress heeft bij een toets, die niet goed tegen onrecht kan, moeite heeft met slapen, weerbaarder mag worden, om mag leren gaan met emoties, vaak ruzie heeft, weinig  zelfvertrouwen heeft, zindelijkheidsproblemen heeft op latere leeftijd, moeite heeft met nee zeggen of moeite heeft met nieuwe situaties, dan kan Leren is ZIJN iets voor jouw kind ZIJN! 

1-op-1 coaching Prikkelstorm

Prikkelstorm is een methode die ik in mijn praktijk zo waardevol vind, omdat het praktisch en heel effectief is. Voor zowel het kind als het gezin. D.m.v. een spel krijgt een kind 1 op 1 al snel duidelijk hoe het bij hem werkt met de prikkels om hem heen. Het is heel begrijpelijk en speels en ik werk veel met afbeeldingen. Ieder kind herkent zich in het boek Prikkelstorm (zie hieronder), dat je bij de sessie erbij krijgt en mee naar huis mag nemen.

  Marloes Mosterd

  100% Jezelf zijn

  Ik geef training in kleine groepen, max. 8 kinderen en ik neem de kinderen mee op reis! Waar wil je heen? Wie ben jij? Waar word je blij van? Weet je het even niet… ik help je de juiste weg in te slaan en ik zorg dat dit verankerd in jou systeem. Op een speelse wijze gaat het kind op reis naar zichzelf en krijg meer zelfkennis, zelfwaardering en zelfvertrouwen.
  Contact maken en respect hebben voor iedereen… dat staat centraal in mijn manier van coachen. Dit zorgt ervoor dat een kind geraakt wordt in zijn eigen systeem. We gaan op zoek naar o.a. hun kwalteiten, hun eigen grenzen, enz.

  Tijdens de training DOEN we vooral heel veel leuke opdrachten en oefeningen. Er wordt veel bewogen en getekend. Hierdoor weet het kind dichtbij zichzelf te blijven in verschillende situaties in deze maatschappij. Door deze oefeningen samen te doen met andere kinderen in een kleine groep wordt dit zelfvertrouwen nog meer vergroot. Ze zijn niet de enige! Een kind wordt meer zichzelf en laat zien wie hij echt is! Deze training is voor ieder kind heel waardevol en geeft een stevige basis mee voor de rest van hun leven.

  Blij zijn met jezelf – dat is de basis voor ieder mens!

  Workshops

  Ik biedt 2 nieuwe workshops aan ! Deze zetten je kind weer helemaal in hun kracht en ik train ze om weer goed in hun vel te laten zitten. 

  • Workshop Jongens energie (ook voor meiden!). Kinderen met jongensenergie of onrust in hun lijf, gaan eerder praten door te bewegen. ik train het zelfsturend vermogen van ieder kind.

   

  Workshop “Ik ben OK”

  • Ik leer jouw kind over positieve gedachten, mindset, zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfkennis.
  • Ze leren ook heel goed voor jezelf te zorgen en je leert hoe je jouw emmer kan legen. Door vrolijke spellen leert jouw kind waar zijn grens ligt en ervaart je kind veel meer rust in  zijn lijf.