DIENSTEN
Ik ben ik, jij bent jij, belangrijk zijn wij allebei

1-op-1 coaching

Ik zet ieder kind (weer) in zijn volle basiskracht door de methode: Leren is Zijn. Ik krijg vaak vragen over woede en angst bij kinderen met als gevolg dat zij niet goed slapen, onzeker zijn, faalangst hebben, schoolprestaties achterblijven of achteruit gaan, driftbuien hebben, buiten de boot vallen, enz.  Tijdens het coachen moet er sprake zijn van werkelijk contact. Veranderingen hebben dan pas effect. 

Mamacoaching

Ik wil momenten creëren dat ouders kunnen praten over de opvoeding. Ik heb Pedagogiek gestudeerd om kinderen op te voeden en ik help ouders en/of verzorgers hier graag mee. Praten over de opvoeding is iets wat je niet snel doet en al helemaal niet als het niet goed gaat. Daarom wil ik d.m.v. thema avonden mama’s bij elkaar brengen, waarbij gezelligheid en kennis samengaan. De eerste avond gaat over: “hoe communiceer ik met mijn kind”. 

Marloes Mosterd

Weerbaarheidstraining

Ik geef training in kleine groepen, max. 8 kinderen en ik neem de kinderen mee op reis! Waar wil je heen? Wie ben jij? Waar word je blij van? Weet je het even niet… ik help je de juiste weg in te slaan en ik zorg dat dit verankerd in jou systeem. Op een speelse wijze gaat het kind op reis naar zichzelf en krijg meer zelfkennis, zelfwaardering en zelfvertrouwen.
Contact maken en respect hebben voor iedereen… dat staat centraal in mijn manier van coachen. Dit zorgt ervoor dat een kind geraakt wordt in zijn eigen systeem. We gaan op zoek naar o.a. hun kwalteiten, hun eigen grenzen, enz.

Tijdens de training DOEN we vooral heel veel leuke opdrachten en oefeningen. Er wordt veel bewogen en getekend. Hierdoor weet het kind dichtbij zichzelf te blijven in verschillende situaties in deze maatschappij. Door deze oefeningen samen te doen met andere kinderen in een kleine groep wordt dit zelfvertrouwen nog meer vergroot. Ze zijn niet de enige! Een kind wordt meer zichzelf en laat zien wie hij echt is! Deze training is voor ieder kind heel waardevol en geeft een stevige basis mee voor de rest van hun leven.

Blij zijn met jezelf – dat is de basis voor ieder mens!

Pedagogisch advies

Wil je een luisterend oor, deskundig advies of gewoon even sparren… dat kan! Ik hoor je denken.. ze ziet me aankomen met mijn probleem, ik heb nu toch geen tijd, ik maak er vast groter dan het is, het valt uiteindelijk wel mee, het zal wel weer een fase zijn… en vervolgens kom je er achter dat je 4 weken verder bent en nog met hetzelfde probleem zit. En zo hobbel je maar door… zorg goed voor jezelf en gun jezelf 1 uurtje een luisterend oor en veel goede tips en tools. Meld je aan via de onderstaande link en ik neem contact met je op!

Veel ‘kleine’ problemen kun je snel oplossen door even te sparren of deskundig advies in te winnen. Dit kan heel gemakkelijk d.m.v. een persoonlijk gesprek, telefonisch gesprek of een video-call.